Oeps!! Je hebt nog niet genoeg boeken gelezen die je meer dan 3 sterren kon geven.

Daarom kunnen we nog geen boekenbeest bepalen voor jou.

Waarschijnlijk heb je toch nog niet het juiste soort boeken gevonden.

Ga wel zeker door met lezen en het invullen van het saaiste boek.

Zodra je meer boeken gelezen hebt (en vooral boeken die je erg leuk vond),

mag je terugkomen om een boekenbeest te bepalen via deze app.

 

Hier enkele tips die je verder op weg kunnen helpen:

 

    1. In het Saaiste boek vind je een boekenbingo: je wordt uitgedaagd om verschillende soorten boeken te gaan uitkiezen. Durf zeker ook eens een boek te nemen dat je op het eerste zicht niet echt aanspreekt. Wie weet verras je jezelf!
    2. Wist je dat je ook boeken mag laten voorlezen? Is er een boek dat je zelf nog moeilijk vindt om te lezen, vraag dan aan je ouders, leerkracht, grootouders, … om elke avond een stukje voor te lezen. Erg gezellig en zo leer je weer andere soorten verhalen kennen! Ook luisterverhalen zijn erg leuk! In de bib kan je luisterverhalen (op CD) uitlenen, en ook via kanalen zoals Spotify kan je luisterverhalen beluisteren.
    3. Heb je je vrienden al gevraagd om een boekentip te delen in jouw Saaiste boek? Zeker doen! Wie weet hebben zij nog mooie pareltjes om te ontdekken!
    4. Neem zeker ook eens een kijkje in de lijst die je hieronder kan downloaden. In dit lijstje vind je verschillende genres van boeken. Zit er hier een verhaal tussen dat volgens jou 5 sterren verdiend?   BOEKENTIPS _ZOMER22